HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Απονομή Πιστοποιητικών Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος ΥΓΕΙΑ

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 στην Αίθουσα Συγκεντρώσεων του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Ιατρικού Μετα-πτυχιακού Προγράμματος. Το ΥΓΕΙΑ χρηματοδοτεί το πρόγραμμα αυτό, το οποίο είναι τετράμηνο και απευθύνεται σε νέους ιατρούς που πρόκειται να ειδικευτούν στις ειδικότητες της παθολογίας και της χειρουργικής και σκοπεύουν να εργαστούν ως νοσοκομειακοί ιατροί.

Στην εκδήλωση, απηύθυναν χαιρετισμό οι κ. Ανδρέας Καρταπάνης, Διευθύνων Σύμβουλος του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, Γεώργιος Ζαχαρόπουλος, Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου ΥΓΕΙΑ, Ιωάννης Αποστολάκης, Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας ΥΓΕΙΑ, Κοσμάς Ηλιάδης, Πρόεδρος της Επιτροπής Εκπαίδευσης, και Βασίλειος Πρασόπουλος, Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Ιατρών ΥΓΕΙΑ (ΕΕΙΥ). Την καθιερωμένη ομιλία στην εκδήλωση έδωσε ο Διευθυντής της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής ΥΓΕΙΑ, κ. Αθανάσιος Πιπιλής, με τίτλο «Εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι στην ιατρική: μια αμφίδρομη σχέση».

Είναι πλέον παράδοση κάθε χρόνο, στην τελετή λήξης του μεταπτυχιακού προγράμματος, η απονομή -εκ μέρους της ΕΕΙΥ- βραβείου σε ιατρό του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ για τη συνολική του προσφορά. Φέτος το βραβείο απονε- μήθηκε στον Ακτινολόγο, κ. Ιωάννη Φαναριώτη. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης του προγράμματος στους μεταπτυχιακούς ιατρούς.