HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Εκδήλωση για τη λήξη του Μετεκπαιδευτικού προγράμματος Φεβρουαρίου – Μαΐου 2017

ΥΓΕΙΑ

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο ΥΓΕΙΑ η τελετή λήξης του Ιατρικού Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος «Ανδρέας Βγενόπουλος» στις παθολογικές και χειρουργικές κλινικές του ΥΓΕΙΑ.

Το ΥΓΕΙΑ χρηματοδοτεί το πρόγραμμα αυτό, το οποίο είναι τετράμηνο και απευθύνεται σε νέους ιατρούς που πρόκειται να ειδικευτούν στις ειδικότητες της παθολογίας και της χειρουργικής και σκοπεύουν να εργαστούν ως νοσοκομειακοί ιατροί. Στην ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ΥΓΕΙΑ, απονεμήθηκαν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης σε 14 μεταπτυχιακούς ιατρούς.

Ο κ. Δημήτριος – Ανδρέας Τσιφτσής, Διευθυντής Ε’ Χειρουργικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Παραινέσεις προς νεαρούς Ασκληπιάδες», ενώ στους μεταπτυχιακούς ευχήθηκαν καλή επιτυχία και πρόοδο, ο κ. Α. Καρταπάνης, Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Γ. Ζαχαρόπουλος, Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου, ο κ. Σ. Παπαδόπουλος, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, ο κ. Κ. Ηλιάδης, Πρόεδρος Επιτροπής Εκπαίδευσης και ο κ. Β. Πρασόπουλος, Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Ιατρών Υγεία.

Στην εκδήλωση, τέλος απονεμήθηκε το Βραβείο Αριστείας 2017 στον Επιμελητή της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ κ. Ιωάννη Μπέλλο, ως αναγνώριση της άρτιας επιστημονικής του κατάρτισης, του πνεύματος ομαδικότητας και της προσφοράς του στον ασθενή.