HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

1o Διεθνές Forum Βιοεπιστήμες & Καρκίνος. Από την πρόληψη στη θεραπεία

Ξενοδοχείο HILTON Αθήνα4-5/11/11

Κατεβάστε το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου

Στις 4-5 Νοεμβρίου 2011 έλαβε χώρα το 1ο Διεθνές Συνέδριο Βιοτεχνολογίας και Καρκίνου στην Αθήνα. Πρόεδρος του Συνεδρίου ήταν ο Παθολόγος – Ογκολόγος, Διευθυντής της Β’ Ογκολογικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ, κ. Πάρις Κοσμίδης, ενώ παράλληλα συμμετείχε πλήθος ιατρών και στελεχών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Η επιτυχία ήταν τεράστια καθώς οι εγγραφές ξεπέρασαν τις 750. Η επιτυχία του Συνεδρίου αποτέλεσε τη βάση για συνέχιση της προσπάθειας με την οργάνωση του 2ου Συνεδρίου Βιοτεχνολογίας και Καρκίνου προσεχώς.

 

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν σύγχρονες εφαρμογές των βιοεπιστημών και τα νέα δεδομένα στους τομείς της υγείας, του περιβάλλοντος, της διατροφής, της πληροφορικής, της ενέργειας και της σχέσης τους με τον καρκίνο. Μεγάλη έμφαση δόθηκε στις θεραπευτικές εξελίξεις, που βασίζονται στις βιοεπιστήμες, όπως οι στοχευμένες θεραπείες. Οι βιοεπιστήμες αποτελούν για τον σύγχρονο επιστημονικό κόσμο τεχνολογία αιχμής, η οποία βρίσκεται προ των πυλών και στοχεύει τόσο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου όσο και στη βελτίωση της ποιότητας και στην επιμήκυνση της ζωής των ασθενών.

Κεντρικός στόχος του Συνεδρίου ήταν να φέρει σε επαφή τους επιστήμονες που ασχολούνται με τον καρκίνο, ώστε μέσω της γνώσης των βιοεπιστημών και των πλεονεκτημάτων που μπορούν να επιφέρουν, να επιτύχουν την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία της νόσου.