HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Πληροφορίες

Στο ισόγειο (4ος όροφος) του Νοσοκομείου μας βρίσκεται η Reception. Από εκεί μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τον γιατρό ή το τμήμα που σας ενδιαφέρει, ή οδηγίες για το σημείο στο οποίο θέλετε να πάτε. Στο ισόγειο υπάρχει επίσης ράμπα εισόδου καθώς και WC για ΑμεΑ.

 

Τράπεζα

Θα βρείτε υποκατάστημα της Τράπεζας Eurobank και τρία μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών ΑΤΜs στο ισόγειο. Τα ΑΤΜs είναι συνδεδεμένα με το Σύστημα Διατραπεζικών Συναλλαγών ΔΙΑΣ και έτσι υπάρχει η δυνατότητα αναλήψεων και καταθέσεων μετρητών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Παρεκκλήσι

Στον προαύλιο χώρο του ΥΓΕΙΑ, δίπλα από το φυλάκιο της Υπηρεσίας Ασφαλείας, βρίσκεται ο ιερός ναός «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει την πίστη του και να προσευχηθεί. Όπως και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο θρησκευτικής λατρείας, ο απόλυτος σεβασμός είναι επιβεβλημένος. Παράλληλα, ο προαύλιος χώρος του Νοσοκομείου, είναι μια μικρή όαση για ασθενείς και επισκέπτες, που τους βοηθά να χαλαρώνουν και να υποδέχονται συγγενείς και φίλους.

Ασφάλεια

Στο ΥΓΕΙΑ, εφαρμόζουμε ολοκληρωμένο Πλάνο Διαχείρισης Κινδύνων & Εκτάκτων Καταστάσεων και όλο το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων. Οι έξοδοι κινδύνου έχουν σημανθεί ευκρινώς, ενώ ειδικές σημάνσεις καθώς και σχεδιαγράμματα οδεύσεων διαφυγής υπάρχουν σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου. Ταυτόχρονα, όλα τα τμήματα διαθέτουν συστήματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας.

Επισκεπτήριο

Για το επισκεπτήριο ισχύει:

  • Ένας συνοδός ή ένας επισκέπτης ανά ασθενή το ονομά του οποίου έχει γραφτεί από τον θεράποντα ιατρό στο φάκελο του ασθενούς.
  • Ο συνοδός ή επισκέπτης, για να εισέλθει στο νοσοκομείο πρέπει να είναι ασυμπτωματικός .

Όλοι οι συνοδοί υποχρεούνται να φορούν μάσκα και να βρίσκονται αυστηρά στο θάλαμο του ασθενούς καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο νοσοκομείο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ

Νοσηλευτικοί Όροφοι (9ος – 17ος όροφος)11:00 – 21:00
8ος Όροφος11:00 – 12:00 & 17:30 – 20:00
ΜΕΘ 5ου Ορόφου12:00 – 12:30 
ΜΕΘ 7ου Ορόφου12:00 – 12:30 

 

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ:

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα, η χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.
Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 12 ετών.
Η είσοδος αυτοκινήτων συνοδών και ασθενών στους χώρους του Νοσοκομείου επιτρέπεται μόνο για την επιβίβαση ή αποβίβαση ασθενούς.