HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Οι άνθρωποί μας

Επενδύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα και στην επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων, προσφέροντας ένα ασφαλές εργασιακό κλίμα, οικειοθελείς παροχές, καθώς και συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη.

Η προσέγγισή μας είναι πάντα ανθρωποκεντρική, όπως και τα συστήματα και οι διαδικασίες που εφαρμόζουμε. Η συνεχής μέριμνα για το προσωπικό μας αλλά και τις οικογένειές τους, έχει δημιουργήσει ένα βραβευμένο εργασιακό περιβάλλον, σ’ έναν αντικειμενικά δύσκολο κλάδο δραστηριότητας:

  • Το 2013 το ΥΓΕΙΑ αναδεικνύεται κορυφαίος εργοδότης στην Ευρώπη (European Business Awards)
  • Το 2011 και το 2013 το ΥΓΕΙΑ βραβεύτηκε για το εργασιακό του περιβάλλον (Best Workplace)


>
 Καλλιεργούμε μακροχρόνιες σχέσεις και δυνατές με τους εργαζόμενους ενώ, παράλληλα, αναπτύσσουμε και προάγουμε την έννοια του εθελοντισμού όχι μόνο στους εργαζομένους αλλά εμμέσως και στις οικογένειές τους. Κεντρικός πυλώνας ανάπτυξης της εταιρικής υπευθυνότητάς μας είναι ο εθελοντισμός όλων των εργαζομένων των εταιρειών μας.

> Δίνουμε μεγάλη σημασία στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση με ολοκληρωμένα προγράμματα, που στοχεύουν στην εμπέδωση της κουλτούρας και στη δια βίου ανάπτυξη των στελεχών και υπαλλήλων μας.

> Εφαρμόζουμε Σύστημα Αξιολόγησης της Απόδοσης για όλες τις εταιρείες του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, το οποίο αποτελεί τη βάση ενός ενιαίου προγράμματος ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού και ταυτόχρονα, εκφράζει τη βούληση του Ομίλου για δίκαιη, αντικειμενική και αξιοκρατική διαχείριση όλων των εργαζομένων.

> Προσφέρουμε παροχές που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος των αναγκών τους.

Δεσμευόμαστε σε πολιτική ίσων ευκαιριών για όλα τα άτομα, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, αναπηρίας, χρώματος, φυλής, εθνικής καταγωγής, κοινωνικοοικονομικού υπόβαθρου, θρησκείας ή πολιτικών πεποιθήσεων.

> Διατηρούμε ανοιχτή, τακτική και αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ της Διοίκησης και των εργαζομένων, που αποτελεί θεμελιώδη πτυχή της πολιτικής μας στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

> Δεσμευόμαστε για τη διασφάλιση και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Για μας, η προάσπιση της υγείας και ασφάλειας στην εργασία, είναι γραμμή ευθύνης, που ξεκινά από τη Διοίκηση και φτάνει σε κάθε εργαζόμενο σε όλους τους τομείς δραστηριότητας. Απόδειξη αυτής της δέσμευσης, αποτελεί η απόφαση της Διοίκησης του ΥΓΕΙΑ να τηρεί Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, πιστοποιημένο κατά ΟΗSAS 18001.

Οι εργαζόμενοί μας συμμετέχουν εθελοντικά στις δράσεις του Ομίλου, προσφέροντας χρόνο, υλικά αγαθά μα πάνω απ’ όλα, μια ζεστή αγκαλιά γεμάτη αγάπη για τους συνανθρώπους μας.

Διαβάστε περισσότερα για τις δράσεις των εθελοντών-εργαζομένων εδώ.