Διαγνωστικό & Θεραπευτικό Κέντρο ΥΓΕΙΑ
ΜΗΤΕΡΑ
Παίδων ΜΗΤΕΡΑ
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
HYGEIA Hospital Tirana
Y-Logimed Α.Ε.
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
Beatific® | Super-effective Anti-aging Skincare for Face - Eyes - Body

Παραολυμπιονίκες, οι πρωταθλητές της καρδιάς μας!

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, στηρίζει τους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας. 

Όλοι αυτοί οι μοναδικοί αθλητές, αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα για το τι σημαίνει θέληση, δύναμη και προσπάθεια. Είναι πηγή έμπνευσης για τον καθένα από εμάς, καθώς είναι νικητές πριν καν αρχίσουν να αγωνίζονται.  

Πιστός στο πνεύμα των αρχών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αλλά και με σκοπό να στείλει ένα διαφορετικό μήνυμα σε όλους τους Έλληνες, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ έγινε υπερήφανος χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, που έλαβε μέρος στους Αγώνες που διοργανώθηκαν στο Λονδίνο (29/8-9/9/2012). Οι άνθρωποι του Ομίλου ΥΓΕΙΑ είχαν τη χαρά και την τιμή να βρεθούν κοντά στους αθλητές μας, να στηρίξουν την προσπάθειά τους, να τους ενισχύσουν με κάθε τρόπο και να τους βοηθήσουν στην προσπάθειά τους για αθλητικές διακρίσεις.  

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, ανέλαβε να παρέχει ιατρικές υπηρεσίες (ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις) στους αθλητές που συμμετείχαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, προσέφερε το ποσό των 35.000 ευρώ για προμήθεια αθλητικού και αγωνιστικού εξοπλισμού και παράλληλα, ανέλαβε την οικονομική στήριξη  επτά αθλητών. Οι επτά αυτοί αθλητές χάρισαν στη χώρα τέσσερα μετάλλια, μεταξύ των οποίων και το μοναδικό χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα. (Boccia). 

Στο δρόμο για το Ρίο.. Παραολυμπιακοί Αγώνες 2016

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ συνέχισε να στηρίζει τους αθλητές ομαδικών και ατομικών αθλημάτων της Εθνικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ώστε να ενισχύσει την προετοιμασία τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2016, στο Ρίο της Βραζιλίας. Για το λόγο αυτό προσέφερε δωρεάν στους αθλητές τη διενέργεια των διαγνωστικών τους εξετάσεων, καθώς και την κάλυψη των ιατρικών επισκέψεων στα Νοσοκομεία και τα Συνεργαζόμενα Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ πανελλαδικά. 


Παράλληλα, το 2015 εκτός των ιατρικών και διαγνωστικών εξετάσεων, το ΥΓΕΙΑ προσέφερε και:

  • αγωνιστικό πρόσθετο μέλος σε αθλητή του στίβου ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα χειρουργική επέμβαση σε αθλητή της κολύμβησης 
  • οικονομική στήριξη σε 3 αθλητές προκειμένου να λάβουν μέρος σε αγώνες που θα τους εξασφάλιζαν την πρόκριση για το Ρίο 
  • χειρουργική επέμβαση σπονδυλικής στήλης 

Το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ έχει βραβευθεί για τη συνεχή στήριξή και συμβολή του στα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, στο πλαίσιο εκδηλώσεων βράβευσης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας στην Παραολυμπιάδα του Λονδίνου το 2012 και στην Παραολυμπιάδα του Ρίου το 2016.

Επιπλέον, η προσπάθεια του ΥΓΕΙΑ να συνεισφέρει στον αγώνα των αθλητών αναγνωρίστηκε και βραβεύθηκε από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή τόσο το 2014, όσο και το 2015.

Οι βραβεύσεις αυτές αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, και μας γεμίζουν μεγάλη υπερηφάνεια, που είμαστε συνοδοιπόροι και υποστηρικτές στο όνειρο αυτών των αθλητών, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα μας, τι σημαίνει Υγεία, Θέληση, Δύναμη και Προσπάθεια.

Δελτία Τύπου:
Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Χορηγία στους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας
Τελετή αναχώρησης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας για το Λονδίνο (2012)
Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε υπερήφανους! (2012)
Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Συνεχίζει να στηρίζει τους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας για τα επόμενα 4 χρόνια (2017)