HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Καλώς ήλθατε στο ΥΓΕΙΑ, το Νοσοκομείο που τα τελευταία 50 χρόνια, αποτελεί ορόσημο στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Σας προσκαλούμε να ωφεληθείτε από το όραμά μας να προσφέρουμε πάντα, με απόλυτα εξειδικευμένο ιατρικό και λοιπό επιστημονικό προσωπικό, αλλα και εξοπλισμό στην αιχμή της τεχνολογίας, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και υποδομές που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας. Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης που παρέχουμε.


Είμαστε υπερήφανοι για τη διαπίστευσή μας κατά Joint Commission International, η οποία μας κατατάσσει στα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου. Αλλά κυρίως, είμαστε υπερήφανοι για το επίπεδο και το ήθος του προσωπικού και των συνεργατών μας. Θεωρούμε ότι είμαστε κάτι περισσότερο από Νοσοκομείο, θεωρούμε ότι είμαστε ζωτικό κύτταρο της κοινωνίας μας. Αυτό αντανακλάται στο επίπεδο των υπηρεσιών μας, στο επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο μας, στην εταιρική κοινωνική υπευθυνότητά μας και στη θέλησή μας να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Υποσχόμαστε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες για την κάλυψη των αναγκών σας, αλλά και να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας. Το Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Ασθενών είναι στη διάθεση σας για κάθε εξυπηρέτηση, ενώ το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του ΥΓΕΙΑ είναι ειδικά εκπαιδευμένο ώστε να βρίσκεται στο πλευρό σας και να προσφέρει τη βοήθειά του με σεβασμό και κατανόηση.