HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας

Για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας, έχουμε θεσπίσει διαδικασία η οποία προβλέπει τη συμπλήρωση σχετικού εντύπου με τις παρατηρήσεις των ασθενών και των συνοδών και την προώθησή του στη Διοίκηση του ΥΓΕΙΑ, μέσω της Διεύθυνσης Ποιότητας.

Τα έντυπα βρίσκονται σε ειδικό κουτί στο μέσο του διαδρόμου κάθε νοσηλευτικού ορόφου αλλά και σε κεντρικά σημεία του νοσοκομείου. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τη δική σας άποψη!

Η υποβολή παρατηρήσεως / προτάσεως, σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσει την ποιότητα της φροντίδας που θα λάβετε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας ή σε επόμενη εισαγωγή σας στο νοσοκομείο.

Όλες οι έγγραφες παρατηρήσεις των ασθενών (εσωτερικών ή εξωτερικών), συνοδών και επισκεπτών διαχειρίζονται με απόλυτη εχεμύθεια και υπευθυνότητα. Οι Προϊστάμενοι και οι Διευθυντές Τμημάτων ή Διευθύνσεων είναι υπεύθυνοι για τον άμεσο χειρισμό των θεμάτων της αρμοδιότητάς τους και στην περίπτωση που η άμεση επίλυση δεν είναι εφικτή, προτρέπουν τους ενδιαφερόμενους ασθενείς ή επισκέπτες να καταγράψουν την παρατήρησή τους ή την καταγράφουν οι ίδιοι και τοποθετούν το έντυπο στο κουτί με τη σχετική σήμανση.

Ενημερωθείτε για την Πολιτική Ποιότητας και Ασφάλειας που εφαρμόζουμε στο ΥΓΕΙΑ