HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Master Class: Καρκίνος Τραχήλου Μήτρας

Συνεδριακό Κέντρο "Ν. ΛΟΥΡΟΣ" ΜΗΤΕΡΑ18/03/16

Κατεβάστε το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη το Masterclass Καρκίνου Τραχήλου Μήτρας, που διοργανώθηκε από την 1η Ογκολογική Κλινική του ΥΓΕΙΑ, σε συνεργασία με το Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας στο συνεδριακό κέντρο Ν. Λούρος του ΜΗΤΕΡΑ στις 18 Μαρτίου 2016.

Περισσότεροι από 150 ειδικοί που ασχολούνται με τον γυναικολογικό καρκίνο εκπαιδεύτηκαν, αντάλλαξαν απόψεις και μοιράστηκαν την εμπειρία τους σε αυτό το σεμινάριο. Τονίστηκε η μεγάλη βαρύτητα που της πρόληψης μέσω των εμβολίων κατά του HPV, η πρώιμη διάγνωση μέσω της σύγχρονης κυτταρολογίας αλλά και των ιδιαίτερα ευαίσθητων μοριακών τεχνικών διάγνωσης του HPV, ο διαγνωστικός και θεραπευτικός ρόλος των κολποσκοπικών μεθόδων. Παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις στην γυναικολογική- ογκολογική χειρουργική αντιμετώπιση της νόσου και τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων ακτινοθεραπευτικών και ενδοϊστικών τεχνικών που είναι διαθέσιμες στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ.

Τέλος αναδείχθηκαν οι εξελίξεις στον τομέα της συστηματικής θεραπείας της προχωρημένης νόσου με την ενσωμάτωση νέων φαρμάκων στην τρέχουσα στρατηγική, αλλά και πλήθος από υποσχόμενες κλινικές μελέτες ανοσοθεραπευτικών και στοχευμένων φαρμακευτικών παραγόντων.

Ώρα έναρξης:
09:00

Οργάνωση:
Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας
1η Ογκολογική Κλινική ΥΓΕΙΑ

Συμμετοχή:
Ελεύθερη

Πληροφορίες:
210 9880 032