HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Το ΥΓΕΙΑ είναι το πρώτο μεγάλο Ιδιωτικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα που λειτούργησε στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές Νοσοκομειακές Μονάδες της χώρας μας

Ιδρύθηκε το 1970 από μια ομάδα ιατρών που αποφάσισε να δημιουργήσει μια Νοσηλευτική μονάδα που να πληροί τους όρους και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ιατρικής, ώστε να παρέχει στον ασθενή τη βεβαιότητα και την ασφάλεια της ορθής και άμεσης αντιμετώπισης των προβλημάτων υγείας του. Το ΥΓΕΙΑ αποτέλεσε έναν ναό της τέχνης του Ασκληπιού, που διέθετε μεταξύ άλλων μοναδικά για την εποχή σύγχρονη εμφάνιση, πλήρη εργαστήρια, χειρουργεία πρωτόγνωρα τότε στην Ελλάδα, αίθουσα ανανήψεως, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, συστήματα αντιμετωπίσεως της καρδιακής ανακοπής, τμήμα προληπτικού ελέγχου κ.ά.

Σήμερα, το ΥΓΕΙΑ συνεχίζει να πρωτοπορεί στην υγεία, θέτοντας όλο και πιο ψηλά τον πήχη της ιδιωτικής περίθαλψης στην Ελλάδα. Σκοπός μας είναι πάντα να είμαστε κοντά στον άνθρωπο, με υπευθυνότητα, καινοτομία, φροντίδα και σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, αξίες που υπηρετούμε εδώ και πέντε δεκαετίες. Γιατί, για να είμαστε δίπλα σας, στο ΥΓΕΙΑ εργαζόμαστε ώστε να είμαστε μπροστά.

” Ένα σπουδαίο επίτευγμα που μας κάνει πολύ υπερήφανους είναι η συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του ΥΓΕΙΑ. Συχνά με ρωτούν πώς το καταφέραμε και πώς παραμένουμε ανταγωνιστικοί εδώ και 50 χρόνια, σε έναν κλάδο που αλλάζει συνεχώς. Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πύλες του το ΥΓΕΙΑ, ο προσανατολισμός μας ήταν ξεκάθαρος: να στηρίξουμε και να εμπλουτίσουμε την άσκηση της ιατρικής στη χώρα με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά και θεραπευτικά μέσα και εργαλεία, διαμορφώνοντας την ιδιωτική περίθαλψη στην Ελλάδα.

Ως οργανισμός, είμαστε leaders του κλάδου. Ανήκουμε σε αυτούς που δημιουργούν τις εξελίξεις και όχι σ’ αυτούς που τις ακολουθούν. Ως πρωτοπόροι στον χώρο, συνεχίζουμε μέχρι σήμερα να αξιοποιούμε καινοτόμα και αποτελεσματικά επιχειρηματικά μοντέλα και βέλτιστες πρακτικές, με κύριο στόχο να παρέχουμε στον κάθε ασθενή ξεχωριστά μια ολιστική φροντίδα υγείας.

Κάθε νέα πρόκληση που αντιμετωπίζουμε μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς και πιο προετοιμασμένους για το μέλλον. Βασικός μας στόχος είναι να οικοδομούμε σε καθημερινή βάση έναν ισχυρό δεσμό εμπιστοσύνης με τους ασθενείς μας, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. Κάθε μας επίτευγμα αποτελεί το αποτέλεσμα του οράματος και της αποστολής μας. Να παρέχουμε, δηλαδή, αξιόπιστη ιατρική περίθαλψη σε όλη τη χώρα, με ισχυρή πίστη στις ηθικές και διαφανείς ιατρικές πρακτικές και με μια ανθρωποκεντρική κουλτούρα φροντίδας και συμπόνιας. Παράλληλα, είμαστε κοντά στην κοινωνία μέσα από προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Αντανακλώντας τη μακρά ιστορία του ΥΓΕΙΑ, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους υπαλλήλους μας, παλιούς και νέους, για την πολύτιμη συνεισφορά τους και την καθημερινή σκληρή δουλειά τους. Οι προσπάθειές σας είναι αυτές που μας επιτρέπουν να επιτύχουμε τους στόχους μας και με την αποφασιστικότητά σας να ανεβαίνουμε μαζί στην κορυφή. Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων μας και τους στηρίζει. Μαζί αποκαθιστούμε την ελπίδα για ένα υγιές αύριο.

Σας ευχαριστώ για τη συνεχή σας δέσμευση στο ΥΓΕΙΑ.
Με εκτίμηση “

Ανδρέας Καρταπάνης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΥΓΕΙΑ