HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Οι χώροι μας

Το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ εκτείνεται σε κτίριο 17 ορόφων, συνολικής επιφάνειας 30.000 τμ., και διαθέτει συνολικά 315 κλίνες.

Διαθέτει 18 χειρουργικές αίθουσες, 33 κλίνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και 315 κλίνες.

Για εμάς στο ΥΓΕΙΑ, ο ασθενής βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας και είναι ο λόγος για τον οποίο το διοικητικό, ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, είναι πάντα έτοιμο να εξασφαλίσει σε εσάς και τις οικογένειές σας μια ομαλή και χωρίς προβλήματα εμπειρία υγείας.

•  Οι χώροι του νοσοκομείου, είναι σχεδιασμένοι ώστε να δημιουργούν ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον που λειτουργεί υποστηρικτικά σε κάθε στάδιο της θεραπευτικής διαδικασίας.

•  Οι χειρουργικές αίθουσες προσφέρονται για την εκτέλεση ακόμη και των πιο πολύπλοκων επεμβάσεων διαθέτοντας τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό

•  Τα δωμάτια νοσηλείας, οι χώροι αναμονής, οι διάδρομοι, οι χώροι των τμημάτων και κλινικών είναι επιμελημένα και φροντισμένα ώστε να κάνουν την παραμονή σας όσο πιο ευχάριστη γίνεται.

•  Για μέγιστη ασφάλεια και λειτουργικότητα, τα χειρουργεία μας βρίσκονται σε γειτνίαση με τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), μεριμνώντας έτσι για τους ασθενείς που χρήζουν εντατικής παρακολούθησης και νοσηλευτικής φροντίδας.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας διασφαλίζει την ασφαλή πρόσβαση και μεταφορά ατόμων ΑμΕΑ σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες τους (υπάρχει ειδική ράμπα εισόδου και wc για ΑΜΕΑ στο ισόγειο).