HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Marketing Excellence Award στην κατηγορία ” Ανάπτυξη Νέων Υπηρεσιών και Αγορών ” για το πρόγραμμα Ταμιευτήριο + Υγεία.

Το Ταμιευτήριο + Υγεία αποτελεί ένα καινοτόμο για την τραπεζική αγορά καταθετικό πρόγραμμα το οποίο γρήγορα υιοθετήθηκε από το σύνολο σχεδόν των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Η καινοτομία του έγκειται στο ότι για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά ένα τραπεζικό προϊόν ενσωματώνει στα βασικά του χαρακτηριστικά και παρέχει στον κάτοχό του υπηρεσίες στο χώρο της υγείας. Συγκεκριμένα, με το Ταμιευτήριο + Υγεία ο καταθέτης έχει πρόσβαση σε δωρεάν εξετάσεις και εξασφαλίζει εκπτώσεις σε σημαντικές υπηρεσίες του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. Οι παροχές αυτές προσφέρονται σε όλους τους κατόχους του προγράμματος Ταμιευτήριο + Υγεία έναντι συμβολικού αντιτίμου και χωρίς να υπάρχει καμία υποχρέωση κατάθεσης ή διατήρησης από μεριάς τους ενός minimum υπολοίπου στο λογαριασμό τους.

Η τιμητική διάκριση της Marfin Bank & του Υγεία επιβραβεύει την προσπάθεια των συντελεστών να δημιουργήσουν ένα προϊόν με καθαρά κοινωνικό και ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, σε μια πολύ δυσμενή για όλους, αλλά και για τη χώρα συνολικά, συγκυρία.

Η ιδέα του Ταμιευτήριο + Υγεία «γεννήθηκε» έπειτα από διερεύνηση και επικέντρωση στο τι είναι πραγματικά σημαντικό για τον καταναλωτή, με βασική παράμετρο ότι δεν υπάρχει πολυτιμότερο αγαθό από την υγεία και με στόχο να τηρηθεί η “υπόσχεση” της Τράπεζας που μετουσιώνεται στο corporate slogan της “Ας κάνουμε τη ζωή… λίγο καλύτερη”. Η υπόσχεση ότι “θα κάνει τη ζωή λίγο καλύτερη” κρατήθηκε και οδήγησε στην κατάκτηση αυτού του σημαντικού βραβείου, η σπουδαιότητα του οποίου έγκειται στους ίδιους τους καταναλωτές που εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμα και επωφελήθηκαν από τα σημαντικά του προνόμια.

Το βραβείο πιστοποιεί τον πρωτοποριακό χαρακτήρα του προγράμματος MARFIN Ταμιευτήριο + Υγεία, ένα πρόγραμμα που αφιερώνεται στις σημαντικές ανάγκες και αξίες του καταναλωτή. Η αναγνώριση είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας και δέσμευσης όλων των εμπλεκόμενων να αναδείξουν τις πραγματικές δυνατότητες που έχει η Marfin Egnatia Bank και ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, η συμβολή του οποίου ήταν καθοριστική για την ανάπτυξη και προώθηση του προγράμματος.