Αρίστευσε ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στα βραβεία των υγιέστερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων στην Ελλάδα

29 Νοεμβρίου 2017

Νέα διάκριση για τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, αυτή τη φορά στην τελετή απονομής βραβείων επιχειρηματικής αριστείας «Salus Index 2017».

Πιστός στη δέσμευσή του για καινοτομία, διαρκή ανάπτυξη και υψηλή ποιότητα προσφερόμενων υπηρεσιών, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ έλαβε μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση ως μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στον τομέα της υγείας, στο πλαίσιο των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας Salus Index 2017.

Οι κορυφαίες επιχειρήσεις του τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά επιλέχθηκαν με γνώμονα αυστηρά κριτήρια όπως ο αριθμός νέων προσλήψεων, η υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων, τα ερευνητικά προγράμματα και η καινοτομία που εφαρμόζουν.

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ κατέκτησε μια θέση ανάμεσα στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και διακρίθηκε ως ο βασικός πρωταγωνιστής του τομέα της υγείας με τέσσερα νοσοκομεία σε Ελλάδα και Αλβανία.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Υγεία κ. Ανδρέας Καρταπάνης επισημαίνοντας ότι: «Ο κλάδος της υγείας έχει δοκιμαστεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Εμείς στον Όμιλο Υγεία επενδύουμε συνεχώς σε καινοτομία, θεραπείες και την πιο σύγχρονη ιατρική τεχνολογία. Για εμάς έρχεται πάντα πρώτα η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ασθενείς. Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό το βραβείο, το οποίο επισφραγίζει τη συνεχή ανάπτυξη του Ομίλου Υγεία».