HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Ένα « Εργαστήρι» γεμάτο αγάπη

Το ΥΓΕΙΑ ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του φιλανθρωπικού Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «Το Εργαστήρι», για ιατρική στήριξη των ατόμων που φροντίζει.

Προσέφερε δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας, κάλυψη έκτακτων περιστατικών στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου, νοσηλεία και μεταφορά με ασθενοφόρο εφόσον προκύψει ανάγκη.

Ακόμα, δώρισε μια βιβλιοθήκη-βιτρίνα στην οποία τοποθετήθηκαν τα μετάλλια και κύπελλα των μελών από αθλητικές και άλλες δραστηριότητες. Επιπλέον, προχώρησε σε πρόσληψη ενός ατόμου από το Εργαστήρι, ενώ ανέλαβε την αλλαγή ελαστικών σε αυτοκίνητο του Σωματείου.

Τον Ιούνιο του 2013, ομάδα εθελοντών του ΥΓΕΙΑ επισκέφθηκε το «Εργαστήρι», ξεναγήθηκε στους χώρους του και στα διάφορα εργαστήρια που διαθέτει, στα οποία γίνεται επαγγελματική κατάρτιση των μελών του Συλλόγου. Στη συνέχεια, σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσά του οργανώθηκε μικρό γεύμα, κατά το οποίο ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ προσέφερε έτοιμο φαγητό, γλυκά και χυμούς (δωρεά της Vivartia) και μοιράστηκαν μπλουζάκια και καπέλα στα 93 μέλη που φιλοξενεί ο Σύλλογος, τα οποία τραγούδησαν και χάρισαν ζωγραφιές στους εθελοντές.  Το ΥΓΕΙΑ, συνεχίζει και στηρίζει το Εργαστήρι, προσφέροντας οικονομική στήριξη.