HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Σβήνουμε τα φώτα – Εξοικονομούμε ενέργεια


Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και συγκεκριμένα των δράσεων για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, το ΥΓΕΙΑ ξεκίνησε το 2011 καμπάνια ευαισθητοποίησης για την αποδοτικότερη διαχείριση της ενέργειας που καταναλώνουμε στα Νοσοκομεία μας με στόχο, μεταξύ άλλων, να παρασύρουμε και τους ασθενείς & επισκέπτες μας στην προσπάθεια αυτή.

Για το λόγο αυτό, αναρτήθηκαν σε διάφορα σημεία των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ & ΜΗΤΕΡΑ αφίσες, που προέτρεπαν το προσωπικό να σβήνουν τα φώτα, ενώ ειδικά αυτοκόλλητα τοποθετήθηκαν στους διακόπτες σε όλο το Νοσοκομείο.

Σήμερα, γύρω μας πολλοί άνθρωποι κάνοντας ένα απλό πρώτο βήμα βελτιώνουν αισθητά την ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους: εξοικονομούν ενέργεια! Σβήνοντας το φως όταν αυτό δεν χρειάζεται, βγάζοντας ηλεκτρικές συσκευές από την πρίζα όταν αυτές δεν χρησιμοποιούνται, αλλάζοντας τις συμβατικές λάμπες με οικονομικές/ οικολογικές και χρησιμοποιώντας το air condition μόνο όταν αυτό χρειάζεται και μάλιστα διατηρώντας μια θερμοκρασία των 26 βαθμών Κελσίου. Εξοικονομώντας ενέργεια μειώνουμε την ανάγκη για καύση ορυκτών καυσίμων για την παραγωγή της. Εξοικονομώντας ενέργεια φροντίζουμε να αλλάξουμε το παρόν αλλά και το μέλλον μας. Και όλα αυτά κάνοντας κάτι απλό: Σβήνουμε το φως!

Μην το σκέφτεστε άλλο! Διαδώστε το!