HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Για την ασφάλειά σας

Η Διοίκηση του ΥΓΕΙΑ επιδιώκει να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον για τους ασθενείς, τις οικογένειές τους, το προσωπικό, τους επισκέπτες και την κοινότητα. Για το λόγο αυτό έχει αναπτύξει και θέσει σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο Πλάνο Διαχείρισης Κινδύνων & Εκτάκτων Καταστάσεων. Όλο το προσωπικό του ΥΓΕΙΑ είναι εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων και πραγματοποιεί τακτικές ασκήσεις σε ετήσια βάση.

Σε περίπτωση που περιέλθει στην αντίληψή σας οποιοδήποτε δυνητικά επιζήμιο για την ασφάλειά σας περιστατικό, παρακαλούμε να καλέσετε το τηλέφωνο ανάγκης 7555 (ισχύει μόνο αν καλείτε από εσωτερικό τηλέφωνο του ΥΓΕΙΑ) και να το αναφέρετε.

Αν ακούσετε μεγαφωνική αναγγελία που αφορά στο νοσηλευτικό τμήμα ή τον όροφο στον οποίο βρίσκεστε, παραμείνετε ψύχραιμοι και ακολουθείστε τις οδηγίες του προσωπικού.

Αναζητείστε και συμβουλευτείτε το πλησιέστερο σχεδιάγραμμα οδεύσεων διαφυγής (βρίσκονται αναρτημένα σε όλους τους ορόφους του ΥΓΕΙΑ).

Εξοικειωθείτε με το σχεδιάγραμμα οδεύσεων διαφυγής, που βρίσκεται αναρτημένο στην εσωτερική πλευρά της πόρτας του δωματίου σας (εφόσον νοσηλεύεστε).

Οι έξοδοι κινδύνου έχουν σημανθεί ευκρινώς. Σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού ΜΗΝ χρησιμοποιείτε τους ανελκυστήρες.

Κάθε νοσηλευτικό τμήμα διαθέτει συστήματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας. Σε περίπτωση εκκένωσης του νοσηλευτικού τμήματος ή του ορόφου στον οποίο βρίσκεστε, αφήστε όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα στο δωμάτιο και ακολουθείστε τις οδηγίες του προσωπικού, το οποίο θα φροντίσει να σας οδηγήσει σε ασφαλές σημείο συγκέντρωσης ανάλογα με το συμβάν.

Προσοχή!

  • Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα, η χρήση αλκοόλ και οποιωνδήποτε ναρκωτικών ουσιών.
  • Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 12 ετών.
  • Η είσοδος αυτοκινήτων συνοδών και ασθενών στους χώρους του Νοσοκομείου επιτρέπεται μόνο για την επιβίβαση ή αποβίβαση ασθενούς.
  • Δεν επιτρέπεται να παραμένουν λουλούδια ή φυτά στα δωμάτια.
  • Δεν επιτρέπεται η εισαγωγή τροφίμων από ασθενείς και επισκέπτες.
  • Για την παραμονή συγγενούς ή άλλου προσώπου κοντά στον ασθενή, μετά τη λήξη του επισκεπτηρίου, πρέπει να έχετε γραπτή έγκριση από την Προϊσταμένη του ορόφου.