HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Πληροφορίες για επισκέπτες

Επισκεπτήριο

Για το επισκεπτήριο ισχύει:

  • Ένας συνοδός ή ένας επισκέπτης ανά ασθενή το ονομά του οποίου έχει γραφτεί από τον θεράποντα ιατρό στο φάκελο του ασθενούς.
  • Ο συνοδός ή επισκέπτης, για να εισέλθει στο νοσοκομείο πρέπει να είναι ασυμπτωματικός .

Όλοι οι συνοδοί υποχρεούνται να φορούν μάσκα και να βρίσκονται αυστηρά στο θάλαμο του ασθενούς καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο νοσοκομείο.

Τα αγαπημένα πρόσωπα παίζουν σημαντικό ρόλο στη θεραπευτική διαδικασία και τη γρήγορη ανάρρωση και γι’ αυτό ενθαρρύνουμε την οικογένεια και τους φίλους να έρχονται για επίσκεψη.

Κατά τη διάρκεια της ιατρικής επίσκεψης, των ιατρονοσηλευτικών πράξεων, σε περιπτώσεις ύπαρξης μέτρων προστασίας αλλά και κατά την ανάπαυση των ασθενών, δεν επιτρέπεται στο δωμάτιο η παρουσία συγγενών, επισκεπτών ή συνοδών (μπορούν να παραμένουν στο σαλόνι του ορόφου).

Οι ώρες επισκεπτηρίου ενδεχομένως να διαφέρουν από όροφο σε όροφο. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τη νοσηλευτική υπηρεσία

Παρακαλούμε ζητήστε από τους οικείους σας να μην σας επισκέπτονται σε περίπτωση που έχουν κρυολόγημα ή άλλη μεταδοτική ασθένεια.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ

Νοσηλευτικοί Όροφοι (9ος – 17ος όροφος)11:00 – 21:00
8ος Όροφος11:00 – 12:00 & 17:30 – 20:00
ΜΕΘ 5ου Ορόφου12:00 – 12:30 
ΜΕΘ 7ου Ορόφου12:00 – 12:30

 

Σας ευχαριστούμε που συνοδεύετε ή επισκέπτεστε τον ασθενή σας στο ΥΓΕΙΑ. 

Έχουμε φροντίσει, ενώ εσείς περιμένετε, να κάνουμε την παραμονή σας στο ΥΓΕΙΑ άνετη. Στους χώρους αναμονής θα βρείτε δανειστικές βιβλιοθήκες, περιοδικά ποικίλης ύλης, ενημερωτικά έντυπα για τις υπηρεσίες που παρέχει το ΥΓΕΙΑ αλλά και τα περιοδικά που εκδίδει ο Όμιλος HHG,  “Art of Life & Health” και “Ιατρικά Ανάλεκτα”.