HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Τομέας Καρδιάς Ομίλου ΥΓΕΙΑ

Στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες επεμβατικές μέθοδοι αντιμετώπισης των Συγγενών Καρδιοπαθειών και των εκδηλώσεων της στεφανιαίας νόσου (στεφανιογραφία/ πρωτογενής αγγειοπλαστική/ stenting, τεχνικές θρομβεκτομής), καθώς και μέθοδοι διαγνωστικής και επεμβατικής ηλεκτροφυσιολογικής αντιμετώπισης αρρυθμιών και κολπικής μαρμαρυγής (κατάλυση – ablation, εμφύτευση βηματοδοτών/ απινιδωτών και αμφικοιλιακών συσκευών).

Παράλληλα, η πλέον οργανωμένη ομάδα καρδιάς πολλαπλών ειδικοτήτων (Heart Team) ασχολείται με την επίλυση πολύπλοκων ή αμφισβητούμενων καρδιολογικών θεμάτων, με κύριο στόχο τη διακαθετηριακή επιδιόρθωση ή τοποθέτηση καρδιακών βαλβίδων. Καταξιωμένοι ιατροί εισάγουν στην Ελλάδα τις πλέον εξελιγμένες τεχνικές και μεθόδους που αναβαθμίζουν τη φροντίδα των ασθενών με παθήσεις της καρδιάς.  Άρτια εκπαιδευμένοι νοσηλευτές προσφέρουν ποιοτική φροντίδα στην περίθαλψη των ασθενών, ενώ το ιατρικό δυναμικό του Ομίλου ΥΓΕΙΑ έχει στη διάθεσή του, τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να παρέχει αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στην αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Εδώ η καρδιά σας
είναι στα καλύτερα χέρια!

“Το ΥΓΕΙΑ πρωτοπορεί με την ίδρυση του Heart Team, την πλέον οργανωμένη ομάδα καρδιάς πολλαπλών ειδικοτήτων η οποία ασχολείται με την επίλυση πολύπλοκων καρδιολογικών επεμβάσεων σε ασθενείς υψηλού κινδύνου.”