ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΜΙΛΟΥ HHG

HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Μητέρα Κρήτης
Apollonion
aretaeio
IVF
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
Creta InterClinic Ρέθυμνο
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
Prognosis
Δημόκριτος
CITYHOSPITAL
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.
GMP

Νέα Εποχή στην Αξονική Τομογραφία _ Τεχνολογία Καταμέτρησης Φωτονίων (Photon Counting-CT)

Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος»Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2026

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2026

Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος», Ερυθρού Σταυρού 4-6

Ελεύθερη Συμμετοχή

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, πιστό στη διαχρονική του παράδοση να πρωτοπορεί στην εισαγωγή σημαντικών τεχνολογικών καινοτομιών στην ιατρική απεικόνιση, συνεχίζει να επενδύει στην αιχμή της διαγνωστικής τεχνολογίας, φέρνοντας σήμερα τον αξονικό με τεχνολογία καταμέτρησης φωτονίων (Photon – Counting CT).

Η τεχνολογία αυτή αποτελεί τη σημαντικότερη πρόοδο των τελευταίων δεκαετιών, γιατί προσφέρει εικόνες εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας, μεγαλύτερη διαγνωστική ακρίβεια και, σε πολλές εφαρμογές, σημαντική μείωση της δόσης ακτινοβολίας.

Με την ευκαιρία της εγκατάστασης και λειτουργίας του πρώτου και μοναδικού σήμερα στην Ελλάδα συστήματος Photon – Counting CT, σας προσκαλούμε σε μια επιστημονική ημερίδα αφιερωμένη στις αρχές λειτουργίας, τις κλινικές εφαρμογές και τα αποτελέσματα από την καθημερινή κλινική εμπειρία μας.  

Στόχος μας είναι η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, καθώς και η ενημέρωση της ιατρικής κοινότητας για τις δυνατότητες που προσφέρει αυτή η νέα εποχή στην αξονική τομογραφία.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας υποδεχτούμε.

Ιωάννης Ανδρέου

Ακτινολόγος, Γενικός Διευθυντής – Συντονιστής Απεικονιστικών Τμημάτων ΥΓΕΙΑ