HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Παραολυμπιονίκες, οι πρωταθλητές της καρδιάς μας!

Το ΥΓΕΙΑ στο πλευρό των αθλητών της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας

Πιστό στο πνεύμα των αρχών της Εταιρικής Υπευθυνότητας, το ΥΓΕΙΑ από το 2012 είναι υπερήφανος χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, προσφέροντας δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες (ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις) σε όλους τους αθλητές καθώς και προμήθεια αθλητικού και αγωνιστικού εξοπλισμού για τη συμμετοχή των αθλητών σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να στεκόμαστε δίπλα σε κάθε αθλητή και να είμαστε συνοδοιπόροι και υποστηρικτές στην κατάκτηση των ονείρων τους, αλλά και στην προσπάθεια τους να αναδείξουν τη χώρα μας, τον αθλητισμό και τα ολυμπιακά ιδεώδη.

Στηρίξαμε έμπρακτα τις προσπάθειες των αθλητών στην Παραολυμπιάδα που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο το 2012, στο Ρίο το 2016, και σήμερα, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους αθλητές στους Παραολυμπιακούς αγώνες που διεξάγονται στο Τόκιο 2020, ενισχύοντας με κάθε τρόπο την προσπάθειά τους για αθλητικές διακρίσεις. 

Μέχρι σήμερα, το ΥΓΕΙΑ έχει βραβευθεί για τη συνεχή στήριξή και συμβολή του στα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, στο πλαίσιο εκδηλώσεων βράβευσης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας στην Παραολυμπιάδα του Λονδίνου το 2012, το 2014 και 2015 αλλά και στην Παραολυμπιάδα του Ρίο το 2016.

Παραολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στήριξε τους αθλητές ομαδικών και ατομικών αθλημάτων της Εθνικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, όλη την περίοδο της προετοιμασίας τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2016, στο Ρίο της Βραζιλίας, προσφέροντας διαγνωστικές εξετάσεις και κάλυψη ιατρικών επισκέψεων στα Νοσοκομεία και τα Συνεργαζόμενα Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ πανελλαδικά.  Παράλληλα, το ΥΓΕΙΑ στήριξε αθλητές προσφέροντας αγωνιστικό πρόσθετο μέλος σε αθλητή του στίβου ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα χειρουργική επέμβαση σε αθλητή της κολύμβησης, οικονομική στήριξη σε 3 αθλητές προκειμένου να λάβουν μέρος σε αγώνες που θα τους εξασφάλιζαν την πρόκριση για το Ρίο και χειρουργική επέμβαση σπονδυλικής στήλης σε αθλητή, ο οποίος συνέχισε μετά την επέμβαση την αθλητική του δραστηριότητα.

Παραολυμπιακοί αγώνες Λονδίνο 2012

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στήριξε ενεργά τους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αναλαμβάνοντας πλήρως την πλήρη κάλυψη των ιατρικών – εργαστηριακών εξετάσεων των αθλητών της Παραολυμπιακής Ομάδας, καθώς και οποιαδήποτε άλλη εξέταση κρίθηκε απαραίτητη από τους γιατρούς της Εθνικής Ομάδας.

Παράλληλα, στήριξε οικονομικά τις προσπάθειες των Ελλήνων Αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, καλύπτοντας άμεσες ανάγκες για την προμήθεια απαραίτητου αγωνιστικού εξοπλισμού/ρουχισμού (πχ μάσκες, καρότσια, ξίφη για τους αγώνες της Ξιφασκίας κτλ.). Επίσης, προχώρησε στην «υιοθεσία» 7 αθλητών από την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους (προετοιμασία, εξοπλισμό κτλ.). Συγκεκριμένα πρόκειται για τους: Τσαπατάκη Αντώνιο, αθλητή κολύμβησης, Φερνάντες Σεζόν και Σταθελάκο Πασχάλη, αθλητές σφαιροβολίας, Κάντζα Παρασκευή, αθλήτρια στίβου, Μάμαλο Παύλο, αθλητή άρσης βαρών, Πανανό Νικόλαο, αθλητή boccia και Τριανταφύλλου Παναγιώτη, αθλητή ξιφασκίας.

 

Διαβάστε τα σχετικά Δελτία Τύπου:
2012  Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Χορηγία στους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας
2012  Τελετή αναχώρησης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας για το Λονδίνο
2012  
Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε υπερήφανους!
2017 Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Συνεχίζει να στηρίζει τους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας για τα επόμενα 4 χρόνια