HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Α’ Παθολογική – Ογκολογική Κλινική


  • Η κλινική εξειδικεύεται στην θεραπεία και παρακολούθηση ασθενών με νεοπλασματικές νόσους, και ιδιαίτερα στον καρκίνο πνεύμονα και στον καρκίνο κεφαλής και τραχήλου. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλή ποιότητα ιατρικών υπηρεσιών εξασφαλίζοντας τις πιο προηγμένες θεραπείες και την καλύτερη δυνατή φροντίδα των ασθενών που συχνά αντιμετωπίζουν σύνθετα διαγνωστικά και θεραπευτικά προβλήματα. Με τον όρο “καρκίνος κεφαλής και τραχήλου” αναφερόμαστε κυρίως στους καρκίνους της στοματικής κοιλότητας (π.χ. γλώσσας, χείλους και εδάφους στόματος), ρινός και παραρρινίων κόλπων, ρινοφάρυγγα, στοματοφάρυγγα (π.χ. αμυγδαλής και βάσης της γλώσσας), υποφάρυγγα και λάρυγγα, όπως και στους καρκίνους των σιελογόνων αδένων και του θυρεοειδούς.
  • Μετά την αρχική διάγνωση συνήθως χρειάζεται μία σειρά διαγνωστικών εξετάσεων για να εκτιμηθεί ο βαθμός επέκτασης της νόσου (σταδιοποίηση). Επίσης μπορεί να χρειαστούν  μοριακές εξετάσεις που θα καθορίσουν τον τύπο θεραπείας που θα ακολουθηθεί.
  • Ο ογκολόγος θα συνεκτιμήσει την κατάσταση του ασθενούς, το στάδιο, και τους μοριακούς-βιολογικούς δείκτες για να προτείνει την πιο αποτελεσματική θεραπεία. Η εξατομίκευση της θεραπείας είναι η βάση για την επιτυχημένη αντιμετώπιση της νόσου με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Κατά την διάρκεια της θεραπείας χρειάζεται  στενή παρακολούθηση για να εκτιμηθούν τα αποτελέσματα και να αντιμετωπιστούν οι όποιες παρενέργειες παρουσιάζονται.
  • Η κλινική μας εφαρμόζει τις νεότερες θεραπευτικές προσεγγίσεις και πρωτόκολλα για τον καρκίνο, συμπεριλαμβανομένης και της ανοσοθεραπείας.
  • Αφού τελειώσει η θεραπεία, ο ασθενής χρειάζεται μακροχρόνια παρακολούθηση γιατί υπάρχει κίνδυνος επανεμφάνιση της νόσου. Η ομάδα μας θα παρακολουθεί τον ασθενή ανά τακτά χρονικά διαστήματα με την διενέργεια των απαραιτήτων εξετάσεων για κάθε περίπτωση.

Γραφεία Ιατρών Ερ. Σταυρού 5, 6ος Όροφος
Γραφείο 6.12

Τηλέφωνο
210 686 7692

Email
argirisoncology@gmail.com