HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Φορολογικός και Ασφαλιστικός Νόμος. Οι Επιπτώσεις στους Ιατρούς

Συνεδριακό Κέντρο "Ν. ΛΟΥΡΟΣ" ΜΗΤΕΡΑ10/12/16

Κατεβάστε το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου

Ο Ιατρικός Σύνδεσμος Υγεία (Ι.Σ.Υ.) οργάνωσε ενημερωτική Ημερίδα σχετικά με φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα των ιατρών στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Λούρος» του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ημερίδας το συντονισμό, τον ανέλαβε ο πρόεδρος του Ι.Σ.Υ. ορθοπαιδικός κ. Παντελής Τριανταφυλλίδης και χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Ι.Σ.Υ. και μέλος του ΔΣ του Ι.Σ.Α. καρδιολόγος κ. Σ. Καλιαμπάκος.

Η Ημερίδα ήταν χωρισμένη σε τρία μέρη.

Το πρώτο προεδρείο διηύθυναν ο αγγειοχειρουργός κ. Φ. Μήλας και ο Ακτινολόγος κ. Δ. Κεχαγιάς, εισηγητές ήταν η δικηγόρος του Ι.Σ.Α. κα Άννα Τσίτουρα, όπου ανέπτυξε τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν από το νέο ασφαλιστικό νόμο και ο φοροτεχνικός κ. Θεόδωρος Μπαρμπούρης, όπου αναφέρθηκε στις επιπτώσεις του νέου φορολογικού νόμου για τους ιατρούς και τις ιατρικές εταιρείες.

Το δεύτερο προεδρείο διηύθυναν οι ιατροί καρδιολόγοι . Γ. Πολιτάκης και ο κ. Χρ. Ξενοδοχίδης. Εισηγητές ήταν ο κ. Γ. Ρωμανιάς, οικονομολόγος- τ. δικηγόρος – πρώην Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ο οποίος ομίλησε για το νέο ασφαλιστικό νόμο. Οι αλλαγές για τους ιατρούς (εισφορές συντάξεις μονοσυνταξιούχοι).

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο κ. Στάθης Τσούκαλος, μαιευτήρας- γυναικολόγος πρόεδρος ΤΣΑΥ και ανέπτυξε στην ομιλία του: ΤΣΑΥ- από το παρελθόν στο μέλλον.
Τέλος, στο τρίτο μέρος που το διηύθυνε ο καρδιοχειρουργός κ. Απόστολος Τσολάκης, ακολούθησε εκτενής και ζωντανή συζήτηση στην προσπάθεια να γίνει ενημέρωση των ιατρών και να απαντηθούν τα ερωτήματά τους.

Συμπερασματικά η Ημερίδα ήταν ενδιαφέρουσα και σαφώς επίκαιρη. Οι εισηγητές εξαιρετικά εξειδικευμένοι και με μεγάλη εμπειρία γύρω από την πρακτική των θεμάτων αυτών, ενώ το ακροατήριο των ιατρών από τα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, συμμετείχε με πλήθος ερωτήσεων και απαντήσεων.

Ώρα έναρξης:
09:30

Οργάνωση:
Ιατρικός Σύνδεσμος ΥΓΕΙΑ

Πληροφορίες:
210 686 7604