HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Ενημέρωση και έκπτωση 20% για εξωσωματική

16 Μαρτίου 2016

Μια σημαντική παροχή θα λάβουν όλα τα ζευγάρια που θα παραβρεθούν στο ΜΗΤΕΡΑ (αίθουσα «Ν. Λούρος») την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, από τις 10 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της 5ης επιστημονικής διημερίδας με θέμα «Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή & εμβρυολογία» που διοργανώνει η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (IVF) ΜΗΤΕΡΑ στις 19 & 20 Μαρτίου 2016.

 

Η παροχή αφορά σε έκπτωση 20% για έναν κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης στη Μονάδα (IVF) ΜΗΤΕΡΑ και μπορεί να αξιοποιηθεί μέχρι τις 31/12/2016.

Τα ζευγάρια που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να τηλεφωνούν από τις 08.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα (καθημερινές) και έως τις 15.00 το μεσημέρι (Σάββατο 19/03) στα τηλέφωνα 210-686.98.27 έως 30.

Η ενημέρωση του κοινού την Κυριακή 20 Μαρτίου απευθύνεται στα ζευγάρια που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον κόσμο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ή και να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τη θεραπεία στην οποία υποβάλλονται. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να ενημερωθούν για τα θέματα της ημερίδας στην ιστοσελίδα www.ivf-mitera.gr ή στο Facebook www.facebook.com/ivf.mitera/.

Την πρώτη ημέρα της διημερίδας, το Σάββατο 19 Μαρτίου, θα παρουσιαστούν σε ιατρούς όλες οι νεότερες και μελλοντικές εξελίξεις και καινοτομίες στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή από διεθνώς αναγνωρισμένους και καταξιωμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι εγγυώνται επιστημονική ανταλλαγή απόψεων υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένη παρουσίαση των τρεχόντων εξελίξεων.

Στην ημερίδα θα παραβρεθούν, μεταξύ άλλων προσκεκλημένων, ο κ. Enrico Papaleo, Chief of Infertility Unit, Department of Obstetrics and Gynecology, San Raffaele Hospital, University VitaSalute, Milan, Italy ο οποίος θα αναλύσει όλα τα νεώτερα πρωτόκολλα εξωσωματικής γονιμοποίησης και τους τρόπους με τους οποίους η εφαρμογή αυτών οδηγεί σε αύξηση των ποσοστών κλινικών κυήσεων μετά από IVF. Παράλληλα, η κα Hemlata Thackare Mphil, Msc, MRCOG, Consultant Gynaecologist & Fertility Specialist, The London Women’s Clinic θα περιγράψει τα νεώτερα δεδομένα στο θέμα της κρυοσυντήρησης ωαρίων για διατήρηση γονιμότητας είτε μετά από διάγνωση κακοήθειας είτε για κοινωνικούς λόγους. Επίσης, θα αναλυθεί το πρωτοποριακό πρόγραμμα τράπεζας ωαρίων στη London Women’s Clinic της Μεγ. Βρετανίας.