HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
Apollonion
aretaeio
Healthspot
Homecare
PLATON DIAGNOSIS
IVF
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
CITYHOSPITAL
Digital Clinic
HEAL
Business Care
Y-Logimed Α.Ε.

Περισσότερα προνόμια και νέες δυνατότητες για χιλιάδες ασφαλισμένους της ΜеtLife. Συμφωνία «κορυφής» Hellenic Healthcare Group και MetLife για την Ελλάδα.

16 Μαΐου 2019

Η ΜetLife ανακοινώνει σήμερα, τη νέα στρατηγική συνεργασία της με το Hellenic Healthcare  Group, τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, που αφορά στην κάλυψη των ασφαλισμένων της MetLife στα νοσοκομεία του Ομίλου και συγκεκριμένα στα: Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General και Λητώ.

Η συμφωνία δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες ασφαλισμένους της MetLife Ελλάδος να επωφεληθούν από τις πλέον σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Hellenic Healthcare  Group,  σε επίπεδο γενικής ιατρικής, παιδιατρικής και μαιευτικής – γυναικολογίας, αλλά και σε περισσότερα προνόμια που η MetLife εξασφάλισε για αυτούς.

Για τη MetLife, η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της με επίκεντρο τον άνθρωπο και απώτερο στόχο την προσφορά αξιόπιστων, ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλισης και προστασίας της υγείας, που προσαρμόζονται στις ανάγκες τόσο των υφιστάμενων όσο  και των νέων ασφαλισμένων.

Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον Όμιλο Hellenic Healthcare, η MetLife αναβαθμίζει τη φροντίδα που παρέχει στους ασφαλισμένους της, τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά προγράμματα, με ταχύτερες διαδικασίες και ειδικές τιμές σε 5 κορυφαία νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας, καθώς και προνομιακή πρόσβαση σε 9 ρομποτικά συστήματα, οκτώ MRI τελευταίας γενιάς, 6.259 συνεργαζόμενους γιατρούς, 1.376 κλίνες, 133 παιδιατρικές κλίνες, 88 χειρουργικές αίθουσες, 14 αίθουσες τοκετού, 174 κλίνες ΜΕΘ, 16 υπερσύγχρονα  ασθενοφόρα.

Ο Γενικός Διευθυντής της MetLife Ελλάδος και Κύπρου κ. Κυριάκος Αποστολίδης δήλωσε «Τα οφέλη για τους ασφαλισμένους μας από τη συμφωνία μας με το Hellenic Healthcare Group, έναν κορυφαίο Όμιλο στον χώρο της υγείας, είναι πολλά και σημαντικά. Μας δίνεται η ευκαιρία να ενισχύσουμε περαιτέρω τα προγράμματά μας με περισσότερες διαθέσιμες επιλογές και ευνοϊκότερους όρους που, εν τέλει, μεταφράζονται σε περισσότερη αξία για χιλιάδες ασφαλισμένους μας, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε αναβαθμισμένες μεθόδους ιατρικής και νοσοκομεία, με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.»

Στο ίδιο πνεύμα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Hellenic Healthcare Group κ. Δημήτρης Σπυρίδης σημείωσε «Η συνεργασία με μία από τις πιο αξιόπιστες και ισχυρές ασφαλιστικές εταιρείες παγκοσμίως, με ιστορία 150 χρόνων, που εξυπηρετεί εκατομμύρια ασφαλισμένους σε όλον τον κόσμο και στην Ελλάδα, είναι μία στρατηγική συνεργασία για εμάς, που δημιουργεί νέα δεδομένα και για τους δύο εταίρους, αλλά και γενικότερα για το χώρο της υγείας στην Ελλάδα.»

Σχετικά με τη MetLife Ελλάδος

Η MetLife δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1964, καθιερώνοντας τον θεσμό της ασφάλειας Ζωής στη χώρα μας ενώ αποτελεί «μέτρο αναφοράς» στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Η MetLife είναι Νο1 επιλογή και στον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων. Μέσα από μια ευρεία γκάμα ευέλικτων ατομικών και ομαδικών Ασφαλιστικών Προγραμμάτων, καλύπτει αποτελεσματικά τους κλάδους Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων, Υγείας και Συνταξιοδότησης, παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία αλλά και την πλούσια εμπειρία που διαθέτει σε τοπικό επίπεδο, η MetLife έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης στη χώρα μας. Στοχεύοντας στο πραγματικό όφελος των ασφαλισμένων της, η MetLife προσφέρει καινοτόμα και ευέλικτα προγράμματα και υπηρεσίες που ακολουθούν τις εξελίξεις στο ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον.

Σχετικά με  τo  Hellenic Healthcare Group

Ο Όμιλος Hellenic Healthcare Group είναι, από τη χρονιά της δημιουργίας του (2018), ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα και στο δυναμικό του περιλαμβάνει τον Όμιλο Υγεία, το Metropolitan Hospital, το Metropolitan General, το Μητέρα και το Λητώ.

Συνδυάζει πεπειραμένους manager υγείας, διακεκριμένους γιατρούς, όλων των ειδικοτήτων, καθηγητές σε ιατρικές σχολές, εκπαιδευτές ιατρών σε διεθνές επίπεδο, επιχειρηματίες με αντικείμενο την υγεία και στηρίζεται από θεσμικούς επενδυτές διεθνούς εμβέλειας.

Προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες υγείας που έχουν βραβευτεί,  με πρωτιές σε πανελλήνιο επίπεδο και πιστοποιημένες διεθνώς, βάζοντας πρωτοποριακή τεχνολογία διεθνούς επιπέδου, στα χέρια κορυφαίων γιατρών και άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού.

Όραμά του είναι η παροχή  υπηρεσιών υγείας ολοένα και υψηλότερης ποιότητας σε κάθε ασθενή. Γι’ αυτό και αναπτύσσεται συνεχώς, εξασφαλίζοντας σε όλους πρόσβαση στις υπηρεσίες του 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.