HHG
HYGEIA Hospital
METROPOLITAN HOSPITAL
ΜΗΤΕΡΑ
METROPOLITAN GENERAL
ΛΗΤΩ Μαιευτικό, Γυναικολογικό & Χειρουργικό Κέντρο
Creta InterClinic – Ιδιωτική Κλινική | Διαγνωστικό Κέντρο
AlfaLab | Kέντρο Μοριακής Βιολογίας & Κυτταρογενετικής
Y-Logimed Α.Ε.

Το Τμήμα Θεραπείας Υπερτρίχωσης –  Laser  λειτουργεί στο ΥΓΕΙΑ από το 1997.  Στη διάρκεια της λειτουργίας του και έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία πάνω στη θεραπεία της υπερτρίχωσης με laser, διαπιστώθηκε ότι τα αποτελέσματα είναι καλύτερα:

 • Σε περιοχές λιγότερο ορμονοεξαρτόμενες (πχ. πόδια μπικίνι, μασχάλες, χέρια).
 • Σε περιοχές που προηγουμένως δεν έχει χρησιμοποιηθεί άλλη μέθοδος.
 • Σε άτομα που συνδυάζουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και σκούρα τριχοφυία.
 • Όταν χρησιμοποιούνται υψηλά επίπεδα ενέργειας.

Αναλυτικά, στις περιοχές αυτές έχει παρατηρηθεί ότι μετά από 5-6 συνεδρίες σε χρονικό διάστημα ενός χρόνου, υπάρχει μείωση της τριχοφυίας σε ποσοστό 70-80%, ενώ οι υπόλοιπες τρίχες βγαίνουν πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, δεν προκαλεί επιπλοκές και εφαρμόζεται και σε άλλες περιπτώσεις.

Το Τμήμα διαθέτει εξειδικευμένο ιατρό και σύγχρονα μηχανήματα. Παράλληλα, υπάρχει συνεργασία με αντίστοιχα Τμήματα σε Αγγλία και Ρωσία για τη μεταφορά των γνώσεων και της εμπειρίας.

 

 • Θεραπεία υπερτρίχωσης προσώπου 
 • Θεραπεία υπερτρίχωσης ποδιών
 • Θεραπεία υπερτρίχωσης χεριών
 • Θεραπεία υπερτρίχωσης μπικίνι
 • Θεραπεία υπερτρίχωσης μασχάλης
 • Θεραπεία υπερτρίχωσης κοιλιάς
 • Θεραπεία ανάπλασης προσώπου

 

Το Τμήμα Θεραπείας Υπερτρίχωσης – Laser, χρησιμοποιεί μηχανήματα laser τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας αποτελεσματικές θεραπείες για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε άνδρες και γυναίκες.

Το Laser εκπέμπει μια λεπτή δέσμη φωτός, που απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας και προκαλεί θερμική καταστροφή του θυλάκου, αφήνοντας ανεπηρέαστο το γύρω δέρμα. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και της τρίχας, χρησιμοποιούνται τα laser: 

 • Laser Alexandrite 
 • Laser Nd: YAG

Στις περισσότερες περιπτώσεις η αποτρίχωση με laser είναι μόνιμη και πρακτικά ανώδυνη.  Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η επιδερμίδα προστατεύεται με ένα μηχανισμό ψύξης, ο οποίος ψύχει τα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Έτσι η θεραπεία γίνεται ακόμη πιο ασφαλής. Ο συνολικός αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για να επιτευχθεί η μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας ποικίλει ανάλογα με το φύλο, την ανατομική περιοχή, τον τύπο του δέρματος και της τρίχας. 

Τον Απρίλιο του 2016, το Τμήμα μας εξοπλίστηκε με το νέο υπερσύγχρονο μηχάνημα Laser θεραπείας υπερτρίχωσης που συνδυάζει τη θεραπεία της αποτρίχωσης με τη θεραπεία των αγγειακών και καλοηθών μελαγχρωματικών αλλοιώσεων. Το σύστημα Gentle Lase Pro-U είναι ένα σύστημα Laser Alexandrite τελευταίας γενιάς που προσφέρει γρήγορη, ανώδυνη και αποτελεσματική θεραπεία με μόνιμα αποτελέσματα. Χρησιμοποιείται σε όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρει θεραπευτική δράση, προκαλώντας τη μέγιστη απορρόφηση ενέργειας από τα στοχευόμενα χρωματοφόρα του δέρματος.

Δελτίο Τύπου

ΥΠΕΡΤΡΙΧΩΣΗ

Πώς γίνεται η θεραπεία με laser;
Το Laser αποδίδει ενέργεια που απορροφάται από τον θύλακα της τρίχας και στη συνέχεια μετατρέπεται σε θερμότητα. Η θερμότητα αυτή καταστρέφει τη τρίχα σε περίπου 1/1000 του δευτερολέπτου!

Σε ποια σημεία του σώματος και του προσώπου μπορούμε να κάνουμε αποτρίχωση;
Σε όλα τα σημεία του σώματος και του προσώπου.

Το laser έχει αποτέλεσμα σε όλα τα είδη τριχών;
Ναι, αλλά η ανταπόκριση και ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Οι μαύρες τρίχες ανταποκρίνονται καλύτερα από τις ανοιχτόχρωμες.

Είναι η αποτρίχωση μόνιμη;
Όλες οι τρίχες που αδρανοποιούνται κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας, αδρανοποιούνται μόνιμα. Υπάρχει, όμως, ένα ποσοστό τριχών που βρίσκεται σε φάση ανάπαυσης κατά τη διάρκεια της πρώτης θεραπείας, το οποίο δεν θα ανταποκριθεί. Γι’ αυτό, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να απαιτηθούν περισσότερες θεραπείες.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές;
Η θεραπεία Laser είναι πρακτικά ανώδυνη. Μπορεί να παρατηρηθεί κάποιος ερεθισμός του δέρματος που ενδέχεται να διαρκέσει από μία ώρα μέχρι λίγα εικοσιτετράωρα. Επίσης, σπάνια παρατηρείται κάποιος υποχρωματισμός ή υπέρχρωση του δέρματος, γι’ αυτό και θα πρέπει να αποφεύγεται η ηλιοθεραπεία αμέσως μετά τη θεραπεία.

Το Τμήμα Θεραπείας Υπερτρίχωσης – Laser του ΥΓΕΙΑ, σας προσφέρει υπηρεσίες Laser αποτρίχωσης σε προνομιακές τιμές.

Συγκεκριμένα: 

 • Συνεδρία Laser αποτρίχωσης μουστάκι με  25€
 • Συνεδρία Laser αποτρίχωσης μασχάλες με 50€. Δώρο μια συνεδρία Laser αποτρίχωσης μουστάκι.
 • Συνεδρία Laser αποτρίχωσης μπικίνι & μασχάλες με 65€. Δώρο μια συνεδρία Laser αποτρίχωσης μουστάκι.
 • Συνεδρία Laser αποτρίχωσης Full face με 50€.
 • Συνεδρία Laser αποτρίχωσης χέρια 80€. Δώρο μια συνεδρία Laser αποτρίχωσης μουστάκι.

Όσοι επιθυμούν να διενεργήσουν πρόγραμμα Laser αποτρίχωσης Full Body θα παρέχεται με 20% έκπτωση.

Οι παροχές ισχύουν έως 30 Σεπτεμβρίου 2020

Για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας παρακαλούμε καλέστε στο
Τηλέφωνο: 210 686 7473

Ημέρες και ώρες λειτουργίας 
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 15:00

 

3 όροφος Τηλέφωνο 210 686 7473 210 686 7857